Wie me kent,
weet dat ik thuis heel graag bak.
Zo is dit recept ook super leuk om samen met je peuter te maken.
RECEPT
Dit recept is voor een kleine cake, wil je een grotere vorm zoals ik vullen, gebruik dan alles dubbel.
Zet de oven aan op 200° graden.
Klop 2 eieren met 150 gr fijne suiker en 1 pakje vanillesuiker wit schuimig!
Roer er 75 gr gesmolten boter onder en dan 125 gr zelfrijzende bloem.
Klop 2 eieren met 150 gr fijne suiker en 1 pakje vanillesuiker wit schuimig!
Roer er 75 gr gesmolten boter onder en dan 125 gr zelfrijzende bloem.
Meng alles goed.
Optie 1: Snij 2 appels in blokjes en meng dit er ook onder;
Optie 1: Snij 2 appels in blokjes en meng dit er ook onder;
Optie 2: doe de helft in de bakvorm, en meng de overgebleven helft met een lepeltje cacao poeder. Giet het chocolade mengsel erbovenop en meng met de steel van een lepel voorzichtig het gewone deeg onder het chocolade deeg. Echt niet veel...
Optie 3: niks extra's toevoegen.
Dan op 180°C de oven in, ongeveer 45 minuten. Af en toe doorprikken naar het einde toe.
Smakelijk!